Skip to main content
Jump to: navigation, search

EclipseCon 2022 Automotive Community Day

EclipseCon 2022 - Community Day - Automotive@Eclipse

Agenda - October 24th, 2022, 08:30 - 18:30 CET

Time Duration Topic Presenter
08:30 Morning Coffee
Meet the Automotive@Eclipse community
09:00 10 min Welcome, Agenda (Link to agenda) Andy (Bosch)
09:10 10 min Automotive TLP (Link to presentation)
  • PMC
  • Project Overview, new Project Proposals in 2022 (short overview of the projects)
  • Landing Page (if available)
Harald, Andy (Bosch)
09:20 20 min openPASS (Link to presentation) Thomas (BMW)
09:40 20 min SDV (Link to presentation) Daniel (ETAS)
10:00 10 min OpenADx (Link to presentation) Andy (Bosch)
10:10 20 min openMobility (Link to presentation) Michael (DLR)
10:30 20 min openMDM (Link to presentation) Hans-Dirk (Karakun)
10:50 10 min - - - B R E A K - - -
News from Automotive
11:00 30 min OpenMCx - status and next steps (Link to presentation) Josko (AVL)
11:30 30 min Eclipse iceoryx (Link to presentation) Simon (Apex.AI)
12:00 30 min Eclipse eCAL - overview and deep dive "Distributed Recording" (Link to presentation) ReX (Continental)
12:30 90 min --- Lunch ---
14:00 15 min Eclipse Velocitas (Link to presentation) Andy (Bosch)
14:15 15 min Eclipse Leda (Link to presentation) Christian (Bosch)
14:30 15 min Eclipse KUKSA.VAL (Link to presentation) Sebastian (Bosch)
14:45 15 min Rapid Prototyping with CANOPi, Apertis and Eclipse Kanto (Link to presentation) Michael (Bosch)
15:00 15 min Eclipse Muto (Link to presentation) Naci (eteration)
15:15 15 min Eclipse Chariott (Link to presentation) Mario (Microsoft)
15:30 15 min Eclipse SommR Tom (CARIAD), Gerd (ESR Labs)
15:45 15 min - - - B R E A K - - -
16:00 15 min Hybrid Simulation Standards (Link to presentation) Andy (Bosch)
16:15 15 min Eclipse Oniro Compliance Toolchain (Link to presentation) Alberto, Carlo (Array)
16:30 30 min Eclipse Cloe and VTD (Link to presentation) Sunitha (Hexagon), Patrick (Bosch)
17:00 30 min digital.auto Link to digital.auto - Link to playground Dirk (Bosch), Achim (ETAS)
17:30 Meet and Greet all

Back to the top