CDT/summitmarch2006/agenda

From Eclipsepedia

Jump to: navigation, search

Friday March 24, 2006

Agenda:

      1.  Any remaining issues for 3.1: 
          -----------------------------
      (9:00)   Changes for Photran – Jeff Overbey, Craig Rasmussen (60 mins)
      2.  Plans for 4.0: 
          --------------
      (10:00)  General discussion – Doug (15 mins)
      (10:15 – 10:30)  Break
      (10:30)  Project Model Overview – Leo (45 mins)
      (11:15)  Project Model and Core API Changes - Mikhail Sennikovsky (45 mins)
      (12:00 – 1:00)  Lunch
      (1:00)   PDOM, Parser, and Indexer – Doug  (30 mins)
      (1:30)   Build Model and Internal Builder - Mikhail Sennikovsky (30 mins)
      (2:00)   Project Creation UI discussion - Leo (30 mins)
      3.  Presentations: 
          --------------
      (2:30)  Template Engine proposal update – Neil Taylor (15 mins) 
      (2:45)  SDK Explorer – Neil Taylor (15 mins) 
      (3:00 – 3:15)  Break 
      (3:15)  HP C/C++ Remote Dev Plug-in 1.0 for Eclipse - Sumit Sarkar (45 mins) 
      (4:00)  Mixed mode debugger, JDT/CDT projects - Vitaly Provodin (60 mins) 
      (5:00)  Adjourn