Skip to main content
Jump to: navigation, search

EclipseCon 2022 Adoptium Community Day

Draft Agenda - Monday October 24th, 2022, 09:00 - 17:30 CET

Time Duration Topic Discussion Lead
09:00 15 min Opening
  • Gathering
  • Welcome
  • Housekeeping
  • Overview of the day
Carmen Delgardo
09:15 15 min Meet the Adoptium community All
09:30 45 min Summary of Project Highlights in 2022
  • Adoptium Working Group
  • Adoptium Marketplace
  • Temurin
  • AQAvit
  • Temurin Compliance
  • Eclipse Mission Control
  • Incubator
  • Migration Toolkit for Java
Working Group Members & PMC
10:15 15 min Focus areas for 2023
  • Strategic goals review
  • Discussion
  • Budget Implications
Tim Ellison
10:30 30 min Working Group and Community
  • Community opportunities
  • Engagement with others
  • Growing Working Group Membership
  • Sponsorship
Tim Ellison
11:00 30 min Break
11:30 30 min Website and Marketing
  • Improvements
  • Scope
Tim Ellison
12:00 30 min Adoptium Infrastructure
  • Review
  • Reflection from 2022
  • Future requirements
  • Plans
George Adams
12:30 90 min --- Lunch ---
14:00 30 mins Temurin and Temurin-build
  • Priorities
  • Development practices
George Adams
14:30 30 min AQAvit
  • Priorities
  • Development practices
  • Plans
Shelley Lambert
15:00 30 min Break
15:30 30 min Reproducible Builds
  • Objectives and Opportunities
Shelley Lambert
16:00 30 min Trusted Software Initiative
  • Secure Software Development Framework (SSDF)
  • Supply chain Levels for Software Artifacts (SLSA)
  • Software Bill of Materials
Shelley Lambert
16:30 30 min
17:00 30 min Wrap-up
  • Summary of the day
  • Review of actions
  • Depart and social
Carmen Delgardo

Back to the top