Jump to: navigation, search

Eclipse DemoCamps November 2011/Poznan

Eclipse DemoCamp New.jpg What is an Eclipse DemoCamp?

Location

Coming soon

Date and Time

24 November, 2011, Start: 6.30 p.m. !

Main Sponsor

This Eclipse DemoCamp is sponsored by SII, Eclipse Fundation and O'Reilly


Logo SII.jpg

Eclipse logo.png

Oreilly.gif

Partners

Logo ibm with PUT.jpg Logo poznan jug.png

If your company is willing to co-sponsor this event, please contact Natalia Klimasz

Organizer

Natalia Klimasz [1]
Łukasz Stachowiak - Poznań JUG / Espeo Software

Agenda

Time, Topic, Presenter/Company, Duration
  1. 18.30 - 18.40,EDC Kick off, N.Klimasz & Ł. Stachowiak (10min)
  2. 18.40 - 19.40,Randomized Continuous Testing: Solr & Lucene Use Case, Dawid Wiess, Carrot Search (60 min)
  3. 19.40 - 20.10,Wykorzystanie Eclipse w zarządzaniu procesami i integracji systemów na platformie Alfresco, Marcin Makowski ,BEONE (30min)
  4. 20.10 - 20.30,Break - Cake!!! (20 min)
  5. 20.30 - 21.00,Introduction to RTC , Piotr Anioła ,IBM ESC (30 min)
  6. 21.00 - 22.00,Java EE 6 with WebSphere AS 8 and Rational Application Developer 8,Jacek Laskowski,IBM Warszawa (60 min)
  7. 22.00 - 22.15,Lottery with Eclipse Quiz!
  8. 22.15 -> FINISH - after party!:)

Presenters

If you would like to present at the DemoCamp, please feel free to add your name and topic to the list, further send your email to organizers.

Name, Company, Topic


1. Marcin Makowski, BEONE, Wykorzystanie Eclipse w zarządzaniu procesami i integracji systemów na platformie Alfresco (time: 30min)

2. Dawid Weiss, Carrot Search, Randomized Continuous Testing: Solr & Lucene Use Case (time: 60min)

3. Piotr Anioła, IBM ESC, Introduction to RTC (time: 30 min)

4. Jacek Laskowski, IBM, Java EE 6 with WebSphere AS 8 and Rational Application Developer 8 (time: 60 min)

Registration

Easily you can register here (mandatory!):

  1. http://oiola.com/e/768-eclipse-democamp-2011-poznan-10-years-of-eclipse/

Don't forget to inform your friends on facebook:

  1. http://www.facebook.com/event.php?eid=199623513440677

That is condition to get a free beer and a Eclipse cake :)

Attractions !

  1. Apart of interesting presentations:
  2. Eclipse QUIZ with awards! :)
  3. Books
  4. T-shirts
  5. Pizzas
  6. Cakes
  7. Beers
  8. Nice atmosphere & people


and more more!

Who Is Attending

If you are attending, please add your name and email address below.

  1. Natalia Klimasz, IBM ESC
  2. Łukasz Stachowiak
  3. Krzysztof Daniel
  4. Wojciech Galanciak
  5. Marcin Makowski
  6. Krzysztof Kaźmierczyk, IBM ESC
  7. Katarzyna Bylec
  8. Dariusz Łuksza
  9. Piet Gaarthuis, IBM Rational
  10. Tomasz Zarna, IBM, Eclipse/Platform, Orion
  11. YOU!

Summary

Report & photos will come just after event!